Next drop11:00AM 24.03.24

Den personliga tränaren Emelie Orosz genomför en situp

Personlig träning

Skrolla
 1. Skräddarsytt
 2. Inspirerande
 3. Holistiskt
 4. Stöttning längs vägen
Personlig träning

Vill du ta din träning till en helt ny nivå? Är du redo att nå de resultat du alltid har drömt om? Eller behöver du en coach som hjälper, stöttar och peppar dig på vägen? Då är det dags att investera i personlig träning och få den dedikerade och skräddarsydda guidning du förtjänar.

OM MIG

Med flera års erfarenhet som personlig tränare och med stor passion för träning, hälsa och välmående, är jag dedikerad till att hjälpa dig att uppnå dina mål. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bygga muskler, förbättra din kondition eller helt enkelt bli en starkare och hälsosammare version av dig själv, så finns jag här för att stötta och inspirera dig på varje steg på vägen.

Information
 • 1

  TRÄNINGSPASS

  • PT SINGEL 30/55 min
  • PT DUO30/55 min
  • PT SMALL GROUP3—6 deltagare, 30/55 min
 • 2

  INOMHUS/UTOMHUS

  Föredrar du träning på gymmet, utomhus, hemma eller på din arbetsplats? Oavsett vilket så anpassar jag träningen utifrån dina önskemål.

 • 3

  INVESTERING

  När du investerar i personlig träning investerar du i dig själv. Du tar kontroll över din hälsa, förbättrar ditt välbefinnande och bygger en starkare och mer självsäker version av dig själv- kanske den allra bästa och mest långsiktiga investeringen om du frågar mig.

 • Så vad väntar du på?

  Ta det första steget mot att förvandla din kropp och ditt liv genom att boka din första personliga träningssession idag. Upplev kraften och fördelarna med en skräddarsydd träningsplan och låt mig hjälpa dig att nå dina drömmål. Välkommen till en ny och starkare version av dig själv!