Next drop11:00AM 24.03.24

OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ – OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ – OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ –
OZ—Studio grundades av den holistiska träningsprofilen Emelie Orosz.

OZ—Studio grundades av den holistiska träningsprofilen Emelie Orosz.

OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ – OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ – OZ–STUDIO–BY–EMELIE OROSZ –
OZ—STUDIO

Välkommen till en extraordinär träningscommunity i Jönköping, där passion, uthållighet och framsteg möts, utformat för att inspirera till storhet. Kliv in i en värld där hälsa blir ett spännande äventyr, och där varje träningspass är ett steg mot att låsa upp din fulla potential.

Oavsett om du önskar träna i grupp eller enskilt med PT, få guidning och hjälp med kosten eller ta del av ett peppande onlineupplägg så hoppas jag och OZ STUDIO vara rätt match för dig.

Varför välja OZ—STUDIO
 • 1

  HOLISTISK FILOSOFI

  OZ—STUDIO genomsyras av en holistisk filosofi och står för att det är viktigt att se till helheten och ha ett helhetstänk när det kommer till människors hälsa och välmående. Det är sällan eller aldrig som vi når långsiktiga och hållbara resultat när vi väljer att se till det motsatta.

 • 2

  BALANS

  OZ—STUDIO står för balans. Balansen mellan det mjuka, lugna, behagliga kontra det tuffa, intensiva och kraftfulla. Vi behöver bägge. Balanserat. Den tråden, balansen, genomsyrar vårt tänk i allt, inte bara i träningen.

 • 3

  INKLUDERANDE

  Du är välkommen precis som du är, där du är idag. Oavsett tidigare kunskaper och erfarenheter. Det enda som krävs är en kropp och en vilja, en vilja till att prioritera dig och ditt välbefinnande.

 • Allmänna frågor — personlig träning

  Är du intresserad utav en tjänst eller har allmänna frågor så är du mer än välkommen att ta kontakt med mig här nedan. Jag hoppas och tror att OZ—Studio kommer kunna vara en bra matchning för dig!