Next drop11:00AM 24.03.24

Gruppträning utomhus med coach

BOOZT—CAMP

Skrolla
 1. Gemenskap
 2. Inspiration
 3. Variation
 4. Energi
Information

Vill du ha en boozt i ditt träningsliv? Då är denna Tränings BOOZT-CAMP det perfekta valet för dig! Oavsett om du är en erfaren träningsentusiast,motionär eller nybörjare, kommer BOOZT-CAMP att utmana och inspirera dig till att ta din träning till en ny nivå! Varje träningspass är utformat för att vara varierande och utmanande, med en kombination av funktionell träning, högintensiva intervaller, styrkeövningar och mycket mer. Du kommer att svettas, utmana dina gränser och samtidigt ha roligt!

NÄSTA BOOZT—CAMP

Information
 • 1

  UPPLÄGG

  Uppläggen på passen och träningen varierar för varje omgång som körs, men det som är återkommande är att varje vecka har sitt specifika fokus och tema och därmed är det stor variation på passen.

 • 2

  PLATS / TID

  Träning utomhus bidrar med massor av hälsofördelar därav kör vi BOOZT-CAMPEN utomhus. Platserna vi kör på varierar beroende på tema/fokus för veckan. Fullt schema med passupplägg /plats får man vid anmälan.

  v.14-v.17 tis kl 17.40- 18.30.

 • 3

  VANLIGA FRÅGOR

  Kan jag som nybörjare eller helt otränad vara med? Kanske den vanligaste frågan.. givetvis kan du det! Alla träningspass och upplägg är anpassade så att du, oavsett nivå och tidigare träningserfarenhet, ska kunna vara med och köra och utmana dig på din egen nivå.

  Som jag brukar säga, “jag hoppas att jag ska kunna ge dig en drös med träningsglädje, inspiration, kunskap och idéer till rolig, enkel om än något utmanande träning”.

 • BOOZT—CAMP

  Ge dig själv den bästa investeringen av en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv. Anmäl dig till BOOZT-CAMP idag och låt oss tillsammans svettas och ha kul!